Godt nytt år

hvorfolgerdumeg copy

Godt nytt år alle sammen! Håper dere hadde en flott feiring og en hyggelig romjul med venner og familie. Det hadde i hvertfall jeg, men deilig er det å komme tilbake til rutinene og hverdagen. 2014 ble et spennende år for Kretido. Utgivelsen av boken Strikkesidas favoritter er helt klart noe jeg er utrolig stolt over å ha fått være med på. Boken har blitt svært populær og har ligget på toppen av boklistene, noe som er utrolig stas.

votter_03

Det ble publisert 45 nye innlegg i fjor, og statistikken viser klart at dere som leser har fått dere noen favoritter. Det er UTEN tvil Kaisavottene som er fjorårets store vinner. Totalt har det vært over 8.500 stykker innom dette innlegget, og dette var da en av oppskriftene som ble publisert i boken Strikkesidas Favoritter. Kretido har en profil på Ravelry, hvor jeg ser flere som legger ut bilder av sine Kaisavotter-varianter som er utrolig koselig å kunne se.

babysett2_06

På en fin andreplass finner vi Sett til Nyfødtintensiven 2, med totalt over 4.500 besøkende på innlegget. Dette er et prosjekt som jeg selv er veldig glad i og er da spesielt gøy å se at også dere setter pris på denne. Det har blitt et enormt engasjement rundt det å strikke til gode formål, som er hyggelig.

harevotter_01

Isabelvottene er en annen favoritt hos dere og det er tydelig at motivet har sjarmert mange. Strikket de til påsken og de kom godt med når vi skulle base i snøen både store og små.

Det er utrolig gøy å se hvordan Kretido har sprett seg ut i verden. Totalt har det vært besøkende fra 101 land i løpet av 2014 – 101 LAND! Det er helt sykt og utrolig inspirerende og hyggelig for min del.

MEN jeg har jo selvfølgelig fått meg noen personlig favoritter fra året som har gått. Dette er prosjekter som jeg virkelig har stor kost meg med å lage.

Prosjekter som fortsatt gir meg vann i munn er disse; Valentines Brownie hjerter med chiliVanilje Donuts, Stablebrød med kanel og English frokostmuffins. Oppskrifter som har vært morsomt og spennende å lage hvor man har prøvd noe nytt og smaker utrolig godt! Men kanskje ikke de beste sukkerbombe å starte det nye året med nå…

Work-in-progress ble en ny spalte i år som gir meg mulighet til å vise de litt større prosjektene i selve prosessen. Her har jeg visst et spennende prosjekt jeg koser meg med, som krever mye tid – brodering av en kamerastropp i samme mønster som min bunad. Andre prosjekter som jeg er ekstra fornøyd med fra fjoråret er; Tunisisk heklepute, sminkeveske og hundegenseren som ble et bidrag til boken Strikkesidas Favoritter.

hvemerjeg_06

Tusen takk for at DU leser bloggen min og håper du fortsetter videre inn i 2015. Forsett med å legg igjen kommentarer på innleggene, det er utrolig hyggelig og inspirerende for meg å få disse tilbakemeldingene.

Ønsker deg en fortsatt strålende søndag!

Marianne_logo2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s