3 tips til hjemmelagde julegave

Julegaver er for noen bare stress, mens andre koser seg med planleggingen og tenker nøye gjennom hva hver enkelt skal få. Personlig er jeg nok den sist nevnte, mens jeg kan kjenne igjen min samboer i den første beskrivelsen. I år som jeg har eksamen fra slutten av november og helt frem til 22.desember har jeg planlagt noe tidligere enn vanlig for å få gjort så mye som mulig av julegavehandlingen før eksamen. Det ligger kanskje ikke like mange hjemmelagde gaver under juletreet i år, som det har gjort tidligere – da tiden ikke har strukket like mye til nå som jeg har begynt å studere, men noen få har det blitt. Det er fortsatt noen uker til juleaften og tenker meg at ikke alle har gavene på plass enda – derfor vil jeg dele med dere tre tips fra tidligere innlegg her på bloggen til hjemmelagde julegaver.

englelys_01

1. Englelys – disse lysene har blitt en tradisjon for min mor til jul og i år blir nok ikke et unntak. Det er enkelt og billig å få til og krevet ikke masse av utstyr, bare en serviett med et motiv du liker, et lys, et par spiseskjeer og en ovn. Resultatet blir dekorativt og en flott personliggave å gi bort til jul.

lue_03

1. Rett-vrang lue – det å strikke gaver til jul behøver ikke å være veldig tidskrevende og dyrt. Denne luen har blitt min personlige favoritt denne sesongen og er enkel, relativt sjapp å strikke samt billig da man trenger bare 100 g garn. En gave de fleste vil sette stor pris på.

kjokkenhandle_08

3. Kjøkkenhåndkle med potettrykk – her er det bare fantasien som kan stoppe deg. Alle trenger kjøkkenhåndkle i hjemme og med potettrykk kan man sette et personlig eller internt preg over håndkle. Dette kan være en fin aktivitet å gjøre med barna som kan leke seg med potettrykk for eksempel.

Håper dette ga dere noe inspirasjon til juleforberedelsene.

Lager du mange gaver selv i år?

Marianne_logo2

Reklame

3 responses to “3 tips til hjemmelagde julegave

  1. Jeg skal også gi bort «hjemmespikke» gaver til vennene mine her i Dubai iår. Gløgg essens, pepperkaker, syltede rødbeter, marsipankonfekt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s