Work-in-progress: Kamerastropp

kamerastropp_broderi_01

De prosjektene jeg til nå har delt med dere på Kretido har vært 100% ferdig. Tenkte derfor det ville vært litt spennende å gjøre et unntak å dele med dere et prosjekt som er i work-in-progress, nemlig en kamerastropp jeg jobber med.

kamerastropp_broderi_03

Ideen kommer fra at jeg aldri går i bunad uten å ha kameraet mitt over skulderen. Det har vært dåp, konfirmasjoner og ikke minst 17.mai – der tanken har slått meg flere ganger at en kamerastropp som tilhører bunaden hadde vært midt i blinken for meg.

Min mor har masse erfaring med brodering av bunadsskjorter og har nå avansert det med å ha sydd flere flotte bunader for familie og venner. Så det var naturlig å gå til mamma for hjelp med mønster og litt instruksjon for å komme i gang. Jeg broderte noe når jeg var mindre, men da med store sting og oppmerket mønster på stoffet…dette er noe annet, men så utrolig gøy det er!

kamerastropp_broderi_02

Dette er et prosjekt jeg kommer til å ta frem i perioder og ta meg god tid med. Gleder meg til fortsettelsen og se hvordan det kommer til å vokse. Kanskje jeg har et ferdig resultat til 17.mai neste år?

Hvordan prosjekt jobber du med for tiden? Hva er ditt work-in-progress prosjekt?

God helg!

Marianne_logo2

Reklame

One response to “Work-in-progress: Kamerastropp

  1. Tilbaketråkk: Godt nytt år | Kretido·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s