Velkommen til Kretido

hvemerjeg_05

Velkommen til Kretido! Jeg heter Marianne, og det er jeg som står bak denne bloggen.

Jeg startet Kretido i 2013 med et ønske om å inspirere andre. Kreativitet mener jeg er noe som både inspirerer og gir mange mye glede. For enkelte kan det å ferdigstille et selvlagd prosjekt være som terapi. Personlig elsker jeg å ha mange prosjekter på gang og sitter sjeldent i sofaen uten å ha noe i hendene.

På denne bloggen deler jeg prosjekter innenfor dekorstrikkingheklingsy og mat.

Alle oppskrifter på denne bloggen er gratis og synes det er veldig stas når andre ønsker å bruke bilder og oppskrifter fra bloggen. Setter stor pris på når du bruke bilder eller oppskrifter på egen blogg at du linker det direkte til det originale innlegget på Kretido.

IMG_8366

Hvor kommer navnet Kretido fra? Dette er et spørsmål jeg har fått fra mange, og nei det er ikke et inkassofirma, men en sammensetning av kreativ og tid. For at det skulle bli et litt fancy ord slang jeg like så godt en «o» på slutten. Kreativitet er det som bloggen hovedsakelig dreier seg om, og er noe jeg elsker å holde på med. Det gir meg inspirasjon og utrolig mye glede i hverdagen. Tid er noe vi aldri har nok av, og vi strever hele tiden med en tidsklemme vi aldri kommer helt ut av. Derfor er det viktig for meg å ha fokus på å nyte tiden vi har til rådighet, og bruke den på ting som gjør meg glad. Å sitte med et strikkeprosjekt, er for meg både en avkoblende og avslappende aktivitet som jeg setter veldig pris på.

bilde

Hvem er jeg? Jeg er 23 år fra Oslo. Lever ut en av mine mange drømmer nemlig å jobbe med spillefilm, og skal til høsten begynne å studere Markedsføringsledelse som jeg gleder meg masse til. Sammen med min snille og gode samboer har vi en liten voffs, Maya som fyller hverdagen med masse energi og rampestreker.

Følg meg gjerne på min instagram: marianne_braa

Vil du vite mer? Les gjerne innlegget Hvem er jeg?

Mine topp 5 favoritt innlegg:
1. Smykkestolene
2. Kaisa votter
3. Sjokoladekake med marengsbunn
4. Prinsesse jakka
5. English frokostmuffins

hvorfolgerdumeg

Hvordan kan jeg følge bloggen? Vil du holde deg oppdatert på hva som skjer på Kretido har du mange muligheter. Du kan sette deg opp på mail-listen i venstre kolonne ved å skrive inn din mailadresse og klikke på «Følg Kredito»-knappen. ELLER du kan følge bloggen via FacebookInstagramBloglovin’ og Pinterest

Ønsker du å komme i kontakt med meg? Still meg gjerne spørsmål eller kom med innspill og eventuelle ønsker, ved å skrive kommentarer i kommentarfeltet under innleggene mine. Så skal jeg gi deg raskt svar på det du eventuelt skulle lure på.

Om du ønsker å komme i kontakt med meg for andre henvendelser, send meg gjerne en mail til: kretidoblog(at)gmail.com

hvemerjeg_06

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese på bloggen min og håper du finner noe du liker, og ikke minst at jeg ser deg snart igjen.

God lesing!

Marianne_logo2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s