Hvem er jeg?

bilde

Har du noen gang lurt på hvem som står bak denne bloggen? For da jeg startet opp Kretido gjorde jeg et valg om å ikke sette meg selv som «fjeset» av Kretido, men distansere meg selv og heller ha en prosjektbasert blogg. Når jeg nå sitter å leser blogger som jeg selv blir inspirert av så tenke jeg: hva er det de gjør som jeg liker så godt? Og svaret jeg sitter igjen med er faktisk at de gir litt ekstra av seg selv. De lar oss lesere få et lite innblikk i deres hverdag gjennom innleggene og gir meg som leser mer inspirasjon og glede av bloggen deres. Derfor ønsker jeg fra nå av å gjøre et nytt valg som forhåpentligvis inspirerer meg til å skrive mer og gir dere noe ekstra. 

Så la oss ta det fra starten: Hei! Jeg heter Marianne og er 23 år fra Oslo. Har de siste årene vært så heldig å kunne leve ut en av mine mange drømmer, nemlig å jobbe med film. Dette har vært et eventyr med masse spennende opplevelser og jeg har vokst enormt på erfaringen. Til høsten setter jeg meg tilbake på skolebenken for å studere Markedsføringsledelse, noe som jeg gleder meg veldig til.

Jeg bor sammen med min snille og gode samboer og verdens nydeligste hund, Maya som nå har blitt 1 år …og ja, som alle andre hundeeier har jeg jo verdens nydeligste voffs. Hun er en fin blandingshund med masse energi og rampestreker. 

IMG_0579

5 fun facts:
1. Når jeg var liten var min store drøm å bli delfintrener.
2. Freaky Friday er min store guilty pleasure.
3. Jeg har ingen selvkontroll når det kommer til sjokolade!
4. Min store barnehelt var Pinky fra Kaptein Sabeltann.
5. Elsker magi (Harry Potter-generasjonen) og er nok litt overtroisk.

Er det noe mer du lurer på? Still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet om du vil vite mer!

Men hvem er du? Jeg ønsker også å bli bedre kjent med dere som lesere. Jeg har derfor satt opp en liten spørreundersøkelse, som jeg håper dere har mulighet til å svare på. Undersøkelsen tar kun få minutter og er 100% anonym. Du vil ha muligheten til å hoppe over spørsmål om du skulle ønske det.

Klikk her for å ta spørreundersøkelsen.

Gleder meg til fortsettelsen!

Marianne_logo2 

Reklame

2 responses to “Hvem er jeg?

  1. Tilbaketråkk: Velkommen til Kretido | Kretido·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s