3 tips til farsdagsgave

På søndag er det en viktig dag, nemlig tiden er inne for å feire våre snille og gode fedre. Konseptet farsdag kommer opprinnelig fra USA og kom ikke til Norge før etter andre verdenskrig. Dagen blir feiret på forskjellige dager i forskjellige land, men i Norge havner den alltid på den andre søndagen i november. Det er en fin tradisjon hvor man kan gi litt ekstra oppmerksomhet rundt våre flotte pappaer og vise hvor mye vi setter pris på de. Vet ikke hvordan det er med deg, men føler det er en gjenganger at fedre er alltid de som er mest umulig å finne gave til. De har som regel alt de trenger og ønsker seg stort sett ikke annet enn sokker. Tenkte derfor jeg kunne dele noen tips fra tidligere innlegg her på Kretido som passer fint som en koselig hjemmelaget farsdagsgave.

flotekaramell_02

1. Fløtekarameller er overraskende enkelt å lage og resultatet blir noen utrolig lekre søtsaker som smelter på tungen. En flott gave å gi bort til fedre som liker noe godt og søtt til kaffen.

fotomagnet_05

2. Kjøkkenmagneter er en koselig og personlig gave. Her kan man finne frem bilder fra minnerike opplevelser man har hatt sammen. Disse er lette å lage for en billig penge, også blir de så fine!

musli_01

3. Hjemmelaget frokostblanding er noe som lages med kjærlighet og som kan varme alles fedres hjerter. Frokost må vi alle ha og denne frokostblandingen smaker super godt.

Håper dette ga dere noen tips før søndagen og at dere får en fin feiring!

Ønsker dere en fortsatt fin onsdag

Marianne_logo2

Reklame

2 responses to “3 tips til farsdagsgave

    • Hei Vilde! Så bra du likte tipsene:) Jeg liker spesielt frokostblandingen med yoghurt og friske bær.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s