Bildemagneter

fotomagnet_05

Jeg er veldig glad i personlige bilder og ikke minst å ta vare på de slik at de ikke bare blir liggende i en skuff. SPESIELT nå som alt er digitalt og fort kan bli liggende ustrukturert på maskinen og harddisker og risikere å bli glemt eller i verstefall borte. Det fins mange måter å ta vare på bilder på. Et av mine nyttårsforsetter i år var å sette sammen en scrapbook for hele året for å bli flinkere til å ta mer bilder i hverdagen og ikke bare på spesielle anledninger. Kanskje en dag jeg viser dere litt hvordan dette prosjektet går, men i mellomtiden tenkte jeg å vise dere hvordan man lett kan lage dekorative bildemagneter for en billig penge.

fotomagnet_01

Dette trenger du:
Magnetplate
Saks
Bilder
Lim

Før man setter i gang må man finne noen bilder man ønsker å bruke. Jeg ønsket magneter i størrelsen 5 x 5 cm og tilpasset bildene etter denne størrelsen. Men det går også fint ann å finne et bilde som du deler opp i flere deler.

fotomagnet_02

Magnetplaten jeg brukte var kjøpt på Panduro og kom i størrelsen 10 x 20 cm. Jeg kuttet derfor opp platen slik at jeg fikk 8 stk. magneter i størrelsen 5 x 5 cm.

fotomagnet_03

Neste steg blir jo da å lime bildene på magneten. Pass godt på at du limer bildet på riktig side på magneten. Snakker her med erfaring – fort gjort! La limet få tørke litt før du går over kantene og klippet bort ujevnheter.

fotomagnet_04

Enkelt og personlig – og er et godt tips som en gave å kunne gi bort.

Ønsker dere alle en riktig god helg og håper dere får nyte det fine været!

Marianne_logo2

Dette er en gratis oppskrift og setter derfor stor pris på når andre benytter seg av den og blir veldig glad når dere linker til meg 😉

Følg meg på Bloglovin’ – eller på Facebook

 

Reklame

2 responses to “Bildemagneter

  1. Tilbaketråkk: 3 tips til farsdagsgave | Kretido·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s