Norgesglass med bilde

norgesglass_01

God søndag! Hvordan går det med dere? Her har det vært en rolig søndag så langt. Tok meg friheten til å sove lenge i dag, spiste en god frokost, gått en fin tur med Maya i regnet – og tatt meg tid til å rydde unna til vinteren på verandaen. I går kom jeg godt i gang med årets julekalender (kommer på bloggen i løpet av måneden). Prøver å få gjort så mye som mulig i løpet av november siden jeg kommer til å ha eksamen helt frem til 22.desember i år, så har allerede kjøpt inn noen julegaver.

Har tidligere vist dere hvordan man enkelt kan bruke Norgesglass som utelykter, men hvorfor ikke bruke det som en dekorativt glass med bilde. De fleste av oss bruker riktig nok bankkort mer og mer, men myntene samler seg opp her og der allikevel. Vi har derfor brukt dette glasset til å samle opp alle myntene i gangen hjemme hos oss. Så det har blitt en slags sparebøsse samtidig som glasset er et personlig dekorelement.

norgesglass_02

Alt du trenger er et Norgesglass og et bilde, så enkelt er det. Ønsker du å vise frem flere bilder kan man også bruke hermetiske glass i forskjellige størrelser. Jeg har valgt å legge bildet i front av glasset for å skjule myntene, men om man ønsker bare å bruke glasset som en ramme kan du legge bildet bakerst eller midten av glasset. Om du blir inspirert til å spare litt penger, kan du finne et bilde av målet du sparer mot, kanskje en ferie til Bali og legge et bildet fra Bali i glasset. En krone her og en krone der, snart er du en millionær.

norgesglass_03

Hva synes du? Kanskje du har noen Norgesglass hjemme hos deg – hvordan bruker du de?

Ønsker dere en fortsatt fin søndagskveld!

Marianne_logo2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s