Kretido – Ett år har gått

arskavalkade_03HURRA! Det er i dag 1 år siden Kretido hadde sitt første innlegg. Siden den gang har det blitt publisert 45 innlegg. Det har vært et lærerikt år og utrolig morsomt å vise frem hva man har jobbet med og få så hyggelige tilbakemeldinger. Det har tydelig vært et spesielt innlegg som har falt godt i smak hos dere og det var nemlig Frida vottene. Totalt har over 1.000 stykker vært innom dette innlegget og før jul ble den trukket frem som dagens gratisoppskrift av Strikkeoppskrifter.com. Det var veldig stas:)

IMG_2800

En annen favoritt hos dere har vært kjøkkenklutene. Dette var et veldig koselig og enkelt prosjekt som jeg koste meg med i påsken i fjor. Deilig med litt friske farger, også gjør de en veldig god jobb som kjøkkenkluter.

klut_06

MEN jeg har jo selvfølgelig fått meg noen personlig favoritter fra året som har gått, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. Dette er prosjekter som jeg virkelig har stor koste meg med å lage.

Sett til nyfødtintensiven på Ullevål var både et inspirerende, hyggelig og givende prosjekt. Det var mamma som ga meg ideen da hun selv har strikket mange sett til denne avdelingen tidligere. Forrige uke publiserte jeg et nytt sett som jeg har jobbet med den siste tiden. Den har fått masse oppmerksomhet nå i helgen og ble trukket frem som dagens gratis strikkeoppskrift av Strikkeoppskrifter.com i går som er veldig gøy! Håper disse prosjektene har inspirert dere også til å strikke for gode saker. 

Smykkestolen var et veldig personlig prosjekt som ble veldig morsomt å jobbe med da hele familien deltok på hver sin måte. Stolene var arvet fra farmor og mamma hjalp til med å trekke om stoffet, mens pappa og stemor hjalp til med beising av ben. Er super fornøyd med resultatet og de pynter opp stua på en veldig fin måte.

1or_02

Prinsessejakka var til mitt nydelige fadderbarn på 1,5 år. Er veldig fornøyd med dette prosjektet da det var mitt første store prosjekt med egen strikkeoppskrift. Det var veldig lærerikt og morsomt å kunne leke seg med forskjellige teknikker.

Fløtekaramellene er bare så utrolig gode at de rett og slett måtte bli en favoritt! Det ser kanskje vanskelig ut å lage, men du kommer til å få sjokk over hvor lett dette faktisk er. Pluss det er en veldig fin gave å gi bort på for eksempel Valentines dagen den 14.februar.

newyork_01
Tusen takk for at DU leser bloggen min og håper du fortsetter videre. Forsett med å legg igjen kommentarer på innleggene, det er utrolig hyggelig og inspirerende for meg å få disse tilbakemeldingene. Kretido finner du også nå på Bloglovin som gjør det mye lettere å følge med videre.

Ønsker deg og dine en fortsatt strålende mandag!

Marianne_logo2

Reklame

3 responses to “Kretido – Ett år har gått

 1. Tusen takk for at du SKRIVER bloggen din, hihi… 😉
  Og gratulerer så mye med 1års dagen til bloggen! Gleder meg til å følge med videre (og beklager at jeg ikke er så flink til å kommentere alltid…)

  Ha en fin uke!

  • Hei Guro!
   Tusen takk for det og ønsker deg og dine en strålende uke også!
   Setter stor pris på at du følger med 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s