3 TIPS TIL MORSDAGSGAVE

En mor er med fra starten, 
som kilden til ditt liv. 
Med kjærlighetsfullt blikk, 
hun følger med hvert skritt 
Siden livets første måltid 
har hun tilbudt deg å smake, 
hun gir deg av sin omsorg 
uten krav om noe tilbake. 
Hun tas så lett for gitt 
som lindring av besvær, 
men sjelden blir hun takket 
og sett for den hun er. 
I alle livets faser 
forblir hun dog den samme: 
din aldeles unike 
og høyt elskede mamma!

Dikt fra scrapping.no

Neste søndag, 8.februar er det tid for å hedre våre flotte og gode mødre med morsdag. Morsdagen kommer opprinnelig fra et initiativ av en datter i USA på starten av 1900-tallet som ønsket å hedre sin mor. Moren hadde sammen med andre kvinner arbeidet for å bedre de sanitære forholdene for soldatene under den amerikanske borgerkrigen, og etterhvert ble dette en offisiell merkedag som sprette seg ut i verden. Tenkte derfor jeg kunne dele noen tips fra tidligere innlegg her på Kretido som passer perfekt for å skjemme bort våre snille mødre.

havrevafler_02

1. I tradisjonens tro kan du unne din mor en deilig frokost på sengen/dekke et nydelig frokostbord med friske bær, varme havrevafler og en god kopp kaffe. Det smaker fantastisk og som min mor selv ville sagt; også så friskt!

cookie_01

2. Hva med å bake Chocolate Chip Cookies? Det er ikke til å legge skjul på at de fleste jenter/kvinner elsker søtsaker og disse cookiene er ikke et unntak! De er enkle å lage og smaker helt himmelsk med et kaldt glass melk.

votter_02

3. Om du ønsker å gi noe litt ekstra i år, har du fortsatt litt tid igjen til å strikke et par Kaisavotter. Oppskriften var en soleklar favoritt i fjor. De er ikke avanserte å strikke, alt du må kunne er å strikke rett og vrang. Resultatet blir et par nydelige votter som sitter støpt på hånden.

Håper dette ga dere litt ekstra inspirasjon til å gi deres mødre en liten ekstra oppmerksomhet neste søndag. I en modernetid med mine-og-dine-barn må vi heller ikke glemme våre flotte bonus-mødre, de fortjener også å bli hedret på en slik dag:)

Ønsker dere alle en riktig fin lørdag videre!

Marianne_logo2

Dette er gratis oppskrifter. Jeg blir derfor veldig glade når dere ønsker å dele de videre og blir enda gladere når du linker tilbake til Kretido:)

Følg meg på Bloglovin’ – og lik Kretido på Facebook

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s