100 Happy days – Del 2

100happydays_201

I mars ble jeg med på en utfordring som heter #100happydays. Utfordringen var enkel – dokumenter ting som gjør deg glad over 100 dager. I slutten av mai skrev jeg innlegget 100 Happy Days – Del 1. Da hadde jeg kommet meg gjennom 50 dager. NÅ har det gått 100 dager og jeg er 100 bilder rikere med gode minner.

100happydays_202

Jeg gikk inn i denne utfordringen med et ønske om å bli flinkere til å ta mer hverdagsbilder og bruke mobilkameraet mer kreativt. Det var mer utfordrene enn man skulle trodd og som jeg skrev i del 1, har jeg hatt noen dager med total stopp. Alle 100 bildene er kanskje ikke like bra, og flertallet er kanskje av voffsen Maya, men jeg sitter allikevel igjen med mange flotte og minnerike bilder av øyeblikk jeg ikke ville ha dokumenter om jeg ikke hadde tatt denne utfordringen og presset meg selv litt.

3 tips for å fange fine hverdagsøyeblikk:
1. Ta bilde i det situasjonen oppstår. Jeg liker best å unngå oppstilte situasjoner da det fort blir stivt og uten liv i bildet.
2. Lek med perspektivet. Jeg liker å ta bilder fra forskjellige vinkler for å skape luft og kontrast i bildet. Da blir det fort noe nytt og lekent.
3. Ikke glem de små detaljene! Ikke vær redd for å gå nært inn på objektene – fang de små detaljene du gleder deg mest over.

Synes du dette høres spennende ut? Ta mer bildet, gled deg over de små tingene og bli med på utfordringen du også! Du kan melde deg på via denne linken.

Vil du se flere bilder? Er du hjertelig velkommen til å følge meg på min instagram.

Hva liker du best å ta bilde av?

God helg!

Marianne_logo2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s