100 happy days – Del 1

Skjermbilde 2014-03-24 kl. 13.45.50
Har du hørt om #100happydays? Dette er en utfordring som går over hele verden gjennom instagram, facebook og twitter. Utfordringen er enkel – dokumenter ting som gjør deg glad over 100 dager.

100happydays_01

Jeg elsker speilrefleksen min, og når jeg først har det fremme tar jeg masse bilder og leker meg med forskjellige vinkler og objekter. Men jeg skulle ønske jeg var flinkere til å dokumentere mer fra hverdagen min, de små tingene. Jeg syntes derfor at denne utfordringen var utrolig morsom og inspirerende, og følte at dette ville absolutt være en god start for å bli flinkere til å ta hverdagsbilder.

100happydays_02

Jeg skal innrømme at jeg startet utfordringen nokså dårlig med å glemme å legge ut bilde allerede dag 2. Det har vært overraskende utfordrende til tider, og ikke alle bildene har vært like vellykket. Jeg prøver for eksempel å ikke bare ta bilder av voffsen Maya hver dag, men heller utfordre meg litt å tenke mer kreativt og se motiver andre steder i hverdagen. Det finnes som alltid et hav med inspirasjon hos andre instagram’ere, som gjør at man åpner øynene for nye motiver og morsomme vinkler.

Synes du det høres spennende ut? Bli med på utfordringen du også da! Du kan melde deg på via denne linken.

Jeg har nå kommet halvveis i utfordringen og du er hjertelig velkommen til å følge meg videre de neste 50 dagene på min instagram. 

Ta mer bildet og gled deg over de små tingene!

Marianne_logo2

Reklame

One response to “100 happy days – Del 1

  1. Tilbaketråkk: 100 Happy days – Del 2 | Kretido·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s