Hundekurv

seng_01For ca. 3 uker siden dro jeg opp til Tromsø og hentet dette lille nurket. Maya har nå blitt 3 mnd. og virker som hun har funnet seg godt til rette i sitt nye hjem i storbyen Oslo. Hun er nysgjerrig og leken, men samtidig fantastisk søt og rolig. Når jeg hadde bestemt meg for at hun var den rette valpen, kom ventetiden. Var mye å forberede og fant fort ut at jeg ønsket å lage en perfekt soveplass til det nye familiemedlemmet.

seng_03

Materialet:
1 kurv
Møbelstoff
Bomullsstoff
Putefyll

Slik gjør du det:
Min katt som gjennom barndommen alltid har bod hos min mor har en kurv som hun aldri bruker. Derfor var Maya så heldig å få arve denne. Den var i veldig god stand, men manglet en myk pute.

For å finne frem målene la jeg et bakepapirark i bunn av kurven og tegnet omrisset av den. Men siden kurven er nokså dyp og utvider seg i høyden la jeg på ca. 5-7 cm utover tegningsmålene for at puten skulle bli stor nok. Nå som målene var på plass valgte jeg å sy et trekk for innsiden av puten som kunne holde putefyllet. Jeg fant frem noe reststoff fra mitt tidligere prosjekt sakkosekk, og en gammel hodepute fra IKEA som var fylt med polyesterfiber. Deretter sydde jeg selve putetrekket, men beholdt de siste 15 cm åpent slik at jeg fikk trekket med fyllet på plass før jeg sydde åpningen igjen.

Nå har Maya en flott plass å slappe helt av i…selv om sakkesekken til tider er favoritten.

Ønsker dere alle en riktig god helg!

seng_02

 

Reklame

2 responses to “Hundekurv

  1. Kjempefin kurv!
    Trenger flere kurver til kattene mine. Vet du hvor man kan få tak i slike rimelige flettekurver?

    • Hei! Så hyggelig at du likte kurven! Jeg vet at det ikke er så mange som selger de i butikken lenger, men har funnet noen billige på http://www.diggidog.no. Så kanskje du finner noe som passer kattene dine her 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s