Selbu-mobil deksel

selbu_mobildeksel_02Har du opplevd å gå en flott skitur på fjellet og når du tar frem mobilen for å ta et bilde er mobilen så kaldt at den henger seg opp eller batteri er tømt på grunn av kulden? Da har vi kanskje løsningen – strikket deksel til mobilen! Denne ideen fikk jeg av min gode vennine og tenkte med en gang at dette måtte jeg lage. Det er et litt justert selbu-mønster tilpasset til et elegant og flott mobil deksel. Rett og slett et enkelt og morsomt prosjekt som passer perfekt å kose seg med frem mot påske.

selbu_mobildeksel_03

Materiell:
50 g Sandnes garn babyull lanett 1012
50 g Sandnes garn babyull lanett 2531
Settpinne nr. 2,5

Strikkefasthet: 10 cm=34 masker

selbu_mobildeksel_01

Deksel: Legg opp 48 masker med farge 1012 og strikk 10 omganger i glattstrikk. Strikk så neste omgang slik: *strikk to masker sammen, et kast på pinnen*. Gjenta fra*til* ut omgangen. Strikk glattstrikk videre i 10 omganger til før vi begynner å strikke mønster etter diagrammet vist under.

selbu_mobildeksel_monsterforklaring

Selbu_mobildeksel_monster

Følg deretter mønsteret opp til der hvor vi skal begynne fellingen som vist med / i diagrammet. Du feller etter en mønstermaske (høyre side) ved å ta 1 maske løs av, strikk 1 maske rett i grunnfarge og trekk den løse masken over. Mens ved felling før en mønstermaske (venstre side) strikkes to masker sammen rett i grunnfarge. Når du står igjen med 4 masker på pinnen trekker du tråden igjennom og fester trådene godt.

selbu_mobildeksel_06

Mønsteret passer spesielt godt til iPhone 4 og 5 i størrelsen og helt greit til en iPhone 6. Det man evt. kan gjøre for at den skal passe bedre til en iPhone 6 er å gå opp en pinne størrelse.

selbu_mobildeksel_04

Hva synes dere?

Ønsker dere alle en riktig god helg videre:)

Marianne_logo2

Dette er en gratis strikkeoppskrift. Jeg blir derfor veldig glade når dere ønsker å dele de videre og blir enda gladere når du linker tilbake til Kretido:) Følg meg på Bloglovin’ – og lik Kretido på Facebook

Reklame

2 responses to “Selbu-mobil deksel

  1. Tilbaketråkk: Dagens gratisoppskrift: Selbu-mobildeksel | Strikkeoppskrift.com·

  2. Tilbaketråkk: Quick Christmas gifts to knit | Pattern Duchess·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s