NOEN FAVORITTER

IMG_2277

Long time no see! Da er første året på bachelor unnagjort med fullførte eksamener og masse ny kunnskap. Det har vært et utrolig lærerikt, spennende og utfordrende år på en positiv måte. Føler virkelig at man vokser på å studere. MEN samtidig merker jeg at det ikke er bare bare å kombinere studier, jobb, aktiviteter i hjemmet og bloggen. Spesielt de siste månedene når studiene ble noe mer krevende, ble bloggen dessverre en ekstra stress faktor i tillegg til alt annet. Derfor valgte jeg å nedprioritere bloggen en liten periode for heller å ta den opp igjen når skrivelysten og energien var tilbake igjen etter eksamensperioden. Nå har sommeren ENDELIG kommet og jeg er klar!

Håper alt står bra til med dere og at dere i mellomtiden har hatt mange flotte prosjekter på gang. Del dem gjerne med meg på instagram med hashtag #kretidoinspirasjon. Ville vært spennende for min del å få sett litt hva dere holder på med også. Kanskje til og med noen av deres prosjekter blir med på neste måned favoritter!

Jeg tenkte siden det er en stund siden sist, at jeg starter det hele opp igjen med en deilig inspirasjons boost med noen av mine favoritter fra den siste tiden!

1. Dorullhylle – hvor enorm KUL er ikke denne! Hylla heter The Cloud og er designet til at dorullene skal passe perfekt inn i hyllen, samtidig som at man ALDRI lenger skal trenge skap for å skjule lageret av doruller. Me want!

2. Hjemmestrikket skjerf står høyt på prosjektlisten min. Synes de ser både elegante og utrolig deilige ut.

3. Travel Shadowbox – passer perfekt nå som det nærmer seg sommerferie og flere skal ut på tur å utforske verden. Dette er en utrolig morsom, sjarmerende og koselig variant av scrapbooking som de aller fleste både fint klare å lage og som ikke trenger å ta såååååå lang tid som ofte det tar ved et stort scrapbooking prosjekt.

Noen andre ting jeg har elsket i det siste:

  • Funnet en «ny» tv-serien jeg har satt elsk på… nemlig «Suits»!
  • Pulsklokke, har fått låne en av mamma og det er utrolig mye morsommere å trene og pushe seg selv når man faktisk ser hvor hardt man jobber. Veldig inspirerende og motiverende!
  • Spillelisten «Chill Hits» på Spotify – magi for sjela mi den siste tiden
  • Vannmelon sesongen er godt i gang…namnam!

For mer inspirasjon kan du sjekke ut Kretido sin  Pinterest-konto.

Ønsker dere alle en flott helg med ny energi og godt mot!

Marianne_logo2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s