Kakefat

fat_02

Dette kan ikke bli enklere! Et kakefat eller smykkestativ om du vil, som alle enkelt kan lage på 1-2-3. Det fins et flertall av varianter man kan lage. Her er det bare fantasien som kan la en stoppe.

Selv tok jeg turen til «Maritabutikken» i Markveien som er en bruktbutikk som tilhører Marita Stiftelsen. Denne stiftelsen har et flott formål om å forhindre at ungdom begynner å ruse seg, og hjelper mennesker med bakgrunn i rusproblematikk til et liv uten rusmiddelavhengighet, prostitusjon eller kriminalitet.  Selve butikken hjelper mennesker tilbake til et liv med skole og arbeid ved å ha et arbeidstreningstilbud. Det kommer inn nye skatter hver dag. Så her er det bare å ta turen en dag.

fat_03

Det jeg ønsket var å lage et kakefat bestående av tre «etasjer». Etter å sett litt rundt i butikken fant jeg tre flotte asjetter. De var forskjellige på form og størrelse, men de hadde alle detaljer i gull som jeg falt for. Siden jeg ønsket at dette kakefatet skulle ha «etasjer», måtte jeg finne noe man kunne bruke for å få til høyde mellom asjettene. Det var da jeg kom over to små lysestaker som passet perfekt! En annen løsning jeg fant var å bruke eggeglass. Her er det igjen bare fantasien en kan bli stoppet av.

fat_06

Når jeg kom hjem vasket jeg asjettene og pusset lysestakene fine og blanke, før jeg limte det hele sammen. Her er det viktig at man bruker et sterkt superlim som tåler vann, slik at du har mulighet for å vaske fatet uten at det faller fra hverandre i etterkant.

Det er nesten for lett når man ser hvor flott resultatet blir. Gleder meg allerede til å kunne servere småkakene min på dette fatet.

Reklame

2 responses to “Kakefat

  1. Den ble kjempefin Marianne! Likte valget av lysestakene mye bedre enn eggeglassene. Gleder meg til kaker på det nye kakefatet ditt ^^

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s