Pannebånd med flette

fletteband_01

Høsten har kommet, og dermed også forkjølelsen gitt. Det er en ny hverdag å ha begynt på en bachelor. Det krever tid og arbeid, noe som har gjort at bloggen de siste to ukene har blitt nedprioritert. Men det er viktig å slappe av mellom slagene med jobb og studier, da er det deilig å ha noen små prosjekter på pinnene. Fant dette Hexa garnet med en nydelig høstfargen og strikket meg et deilig pannebånd med flettemønster. IKKE la deg skremme, det er absolutt ikke så vanskelig man først skulle tro.

fletteband_05

Materiell:
50 g Du Store Alpakka Hexa (917)
Pinne nr. 7

Strikkefasthet: 15 masker = 10 cm

fletteband_03

Pannebånd:
Legg opp 30 masker med Du Store Alpakka Hexa på pinne nr. 7. Arbeidet strikkes frem og tilbake på pinnen i glattstrikk. Strikk mønsteret under: *3 pinner glattstrikk. Sett 10 masker på en hjelpepinne bak arbeidet, strikk videre 10 masker glattstrikk, strikk 10 masker fra hjelpepinnen glattstrikk, strikk 10 masker glattstrikk. Strikk 7 pinner glattstrikk. Strikk 10 masker glattstrikk, sett 10 masker på en hjelpepinne foran arbeidet, strikk videre 10 masker glattstrikk, strikk 10 masker fra hjelpepinnen glattstrikk. Strikk 4 pinner glattstrikk*. Gjenta mønsteret fra* til*, til arbeidet måler ca. 45 cm. Fell av, fest trådene og sy sammen.

Skjermbilde 2014-10-05 kl. 11.59.10

Hva synes dere? Er veldig fornøyd og ELSKER jo bare den fargen! Garnet er også utrolig mykt og godt. Har du noen flotte høst-prosjekter på gang?

fletteband_04

Koste meg med en liten photoshoot i dag med min gode venninne Mari. Bladene har begynt å falle ned fra trærne og høstfargene har kommet. Elsker denne tiden!

Ønsker dere alle en strålende dag videre!

Marianne_logo2

Reklame

3 responses to “Pannebånd med flette

    • Så hyggelig Terese! Synes absolutt du skal unne deg dette nå som høsten har kommet. Det strikkes på pinne nr. 7 så man klarer det fint på en kveld eller to 🙂

  1. Tilbaketråkk: Dagens gratisoppskrift: Pannebånd med flette | Strikkeoppskrift.com·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s