Noen favoritter

IMG_1254Det er så utrolig deilig at sommeren har kommet og jeg nyter det fullt ut. I går tok jeg med meg Maya ut i parken, hvor vi koste oss i finværet med boken The Fault In Our Stars (anbefales!).

Pinterest_Kretido_bruker

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å finne inspirasjon på Pinterest. For dere som ikke vet hva dette er, kan jeg gi dere en kort pitch her: Pinterest er et fantastisk sosialt nettverk hvor man kan dele bilder, linker og video til inspirasjon. Man bygger opp forskjellige vegger med bilder slik at andre kan se hva du har funnet. Man kan også laste opp egenprodusert materiale som jeg selv gjør på veggen min My Crafts. Så kan man følge personer eller bare enkelte vegger om man finner mye man liker.

Jeg tenkte at jeg kunne dele med dere noen av mine favoritter som jeg har kommet den siste tiden.

1. Jeg føler at vi har litt for tomme vegger hjemme og har derfor lyst til å sette i gang med et prosjekt som kan endre litt på dette. Jeg har derfor bygget opp en egen vegg på min Pinterest-konto med forskjellige bilder for inspirasjon av abstrakt kunst. Er utrolig mye spennende man finner.

2. Kom over denne trekant hyllen og ble helt forelsket. Stilig, ikke sant?

5ce077b2e1e336df942fe8bf13dd4015

3. Cuteness overdose! Elsker denne kjolen fra Erleperle. Den er så utrolig søt og jeg falt spesielt for fargekombinasjonen: gul mot hvit heklekant.

Noen andre ting jeg har elsket i det siste:
– Chanel leppestiften «Rouge Coco Shine – 70 Sourire»
– Helt hekta på tv-serien «Revenge»
– Treningsapp «5K runner». Jeg er ingen jogger, men denne er både inspirerende og morsom. Intervalltrening, 3 ganger i uken, 30 minutter. Perfekt for å komme i gang.
– Mango! Kan rett og slett bare ikke få nok av denne frukten

Har du hatt noen favoritter den siste tiden?

Ønsker dere alle en fortsatt strålende dag i finværet!

Marianne_logo2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s