Potetrykk

newyork_01

Etter en flott uke i New York med alt for mye shopping og kos er jeg tilbake til hverdagen i winter wonderland Norge. Vi stor koste oss med god mat, kino med Oscar-filmer på kino, musikal på Broadway, gå tur i Central Park og ikke minst den obligatoriske Starbucks. Det var allikevel godt å kunne komme hjem til egen seng og lille Maya.

pot_01

Når man er en liten baby er det mange foreldre som velger å lage fotavtrykk av barnet i trolldeig som et fint minne å se tilbake til. Når man går i barnehagen lager man kanskje et håndavtrykk i forskjellige farger. Så hvorfor ikke gjøre det samme med våre kjæledyr? Det er et hyggelig minne samtidig som personlig «kunst» på veggen.

pot_04

Dette trenger du:
Ark
Hobbymaling
Ramme

pot_03

Slik gjør du det:
1. Det første du må gjøre er å eventuelt klippe bort overflødig pels på potene.
2. Hell et tynt lag med hobbymaling over en skål.
3. Press forsiktig poten i hobbymalingen slik at den dekker hele poten, MEN pass på her at du ikke får for mye maling for da mister du med en gang konturen av poten og det blir bare en stor flekk i maling på arket.
4. Press forsiktig poten over arket der du ønsker avtrykket.
5. La det tørke før du rammer arket inn.

pot_02

Et fint minne å ha hengende på veggen 🙂

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

Hilsen
Marianne_logo2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s