Ull & omtanke

Bilde hentet fra Ull&omtanke

Bilde hentet fra Ull&omtanke

Jeg har tidligere strikket sett til nyfødtintensiven på Ullevål. Det er både inspirerende og givene å kunne strikke til noen som virkelig trenger det. Denne gangen har jeg funnet et annet inspirerende strikkeprosjekt. Ull & Omtanke er et dugnadsprosjekt som ble startet opp av designfirmaet Customaid. Tanken bak prosjektet var at alle kan klare å strikke en lapp eller to – og at hver lapp er en lapp nærmere et flott og varmende pledd. Hvert lappeteppe som blir laget blir unike og nummererte og blir gitt til kreftpasienter under en tøff hverdag i behandling. Alt man trenger er litt restegarn og du er allerede i god gang til å varme noen svake hjerter.

Dere kan følge prosjektet på deres Facebook-side.

IMG_8366

Dette trenger du:
Restgarn i ull
Pinne nr.5

Slik gjør du det:
Legg opp 9 masker på pinne nr. 5. Strikk rettstrikk frem og tilbake på pinnen til arbeidet måler 21 cm. Strikk den første masken på pinnen hver gang, da det blir en kant som gjør monteringen lettere. Fell løst av før du fester trådene.

IMG_8416

Ferdig lapper sendes til:
Costomaid
v/ Vibeke Jerkaas
Jørgen Moesvei 1
1605 Fredrikstad

Har du lyst til å bidra? Håper det!

Ønsker dere alle en fortsatt flott dag,

Marianne_logo

Bilde hentet fra Ull&omtanke

Bilde hentet fra Ull&omtanke

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s