Bringebær isbiter

Isbiter_01

Vi har allerede fått smakt litt på sommerværet mellom slagene av regn og flom til nå. Snart begynner ferien min og håper selvfølgelig at alle overskrifter om at juli vil være tidenes sommer er sanne. For når det først er fint vær i Norge, så er Norge et flott sted å være. Det er helt fantastisk å kunne sitte i parken med venner å grille eller nyte varmen på verandaen med noe kaldt i glasset. Her har dere et flott tips som enkelt gir en frisk og god smak på vannet samtidig som det er nedkjølende.

Dette trenger du:
Bringebær
Fersk mynte
Isbiter form

Slik gjør du det:
1. Legg et bringebær og noen mynte blader i hver isbit-form.
2. Fyll formene med vann
3. Sett formen i fryseren og la magien begynne!

Ikke bare ser det lekkert ut, men det smaker utrolig godt.

Ønsker dere alle en riktig god sommer!

isbiter_02

Follow my blog with Bloglovin

Reklame

2 responses to “Bringebær isbiter

  1. Syns du må lage isbolle med bær og blomster som da kan serveres med desserten. Garantert å imponere og SÅ enkelt å lage. Det eneste du trenger er en bolle og en til som er litt mindre, venn, bær og blomster og en fryser. Skulle ønske jeg hadde bilde å vise…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s