NIB – Vårforberedelser

vaar_02

Vår er en flott årstid. Sola har snudd og hestehoven titter frem. Norske interiørblogger (NIB) arrangerer hver måned en utfordring til sine lesere. Denne måneden var temaet vårforberedelser i samarbeid med Home & Cottage.

Selv har jeg i år lagt store planer for terrassen vår hjemme. Ønsket er å få frisket opp noen gamle møbler for å gi plassen litt mer sjarm. Så drømmer jeg om en liten urtehage og noen fargerike blomster. Jeg gleder meg til det blir litt varmere i luften og jeg kan begynne med dette. I mellomtiden koser jeg meg med nydelige blomster inne.

Her kan du se flere bidrag til månedens utfordring.

vaar_01

Reklame

2 responses to “NIB – Vårforberedelser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s