Sunrise Smoothie

smoothie_01

Som jeg nevnte i forrigeukes innlegg, mine favoritter har jeg begynt å starte dagen med et glass smoothie. Det er utrolig godt og variasjonen er det bare fantasien som kan stoppe. Som mange av dere vet elsker jeg frokost, men i hverdagen er jeg dårlig til å få i meg noe mat. Med å lage et glass smoothie som er kjapt og enkelt får jeg en frisk og sunn start på dagen. Så hva er vel ikke da mer naturlig enn å dele en frisk smoothie med dere i dag!

Ingredienser (8 dl smoothie):
3 dl frosne bringebær
4 stk oppskåret kiwi
4 stk mynteblader
2 oppskåret banan
1 dl appelsinjuice

smoothie_02

Slik gjør du det:
Fremgangsmåten er enkel.
Bland sammen alle ingrediensene i en blender. Blend dette sammen til du har en jevn og fin smoothie.

Har dere noen favorittsmaker når det kommer til smoothie?

Ønsker dere alle en riktig fin søndag!

Marianne_logo2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s